SEMESTERN REDAN SLUT ?

18 -22 JULI
Tallinresa med Peters buss och Agneta och Kjell Hvitt. Hur trevligt som helst. Avkopplande och många intryck, god mat och god dryck.
image21328 JULI
Besök i kolonistugan av Berit och Elvy i ett hällande regn.

29 JULI - 1 AUGUSTI
En dag i Lekvattnet med goda vänner. Hann träffa våra tyska grannar en sväng på kvällen vi kom upp och de bjöd oss på lite vin och öl för att hinna umgås lite innan de - och vi - reste igen. Kristina och Ulf kom på besök och dagen och kvällen var så till sin fördel att vi faktiskt kunde sitta ute och äta.

image185


2 - 6 AUGUSTI
Fina dagar i Partille med barnbarn i främsta rummet. Härligt! Lilla Mollie som var som en liten docka som man fick mata, bära och byta på. Så snäll! Och Melia som är mormors ljus i tillvaron. Så glad man kan bli av en så liten krabat. image181

8 AUGUSTI
Lunch i trevligt sällskap hos Birgitta på Hultsberg. Gött. Därefter den traditionella kulturella utsvävningen till Berättarladan, Rottneros som i år ger "En herrgårdssägen" av Selma Lagerlöf.
image197


14 AUGUSTI
En liten visit till Charlottenberg, där vi hämtade arbete i form av gärdesgårdsstörar, som Björn hade varit så snäll och gjort  iordning åt oss. Bara att hämta !!!
image198


15 AUGUSTI
Det har verkligen hällt ner idag, och så kan det bli så här lugnt och gôtt bra det blir kvällen. Vi trodde att vi skulle få plocka bär dessa två återstående dagar, men ack ack - bara vatten. Dagen gick åt att städa huset  uppifrån och ned. Tänk hur mycket det kan bli på bara en vecka - varför eldar vi i spisen mitt i sommaren t ex - bara aska att ta reda på och hur många kassar bar vi inte till återvinningen i form av tidningar och glas(?!)
image202
Vy över Lekvattnetsjön da´n före da´n!

16 AUGUSTI
Hemfärd istället för bärplockning. Lite turistiska var vi och Persson bjöd på lunch på Länsmansgården. Gott och trevligt. Väl hemma så tog jag en sväng till kolonin - och himmel vad det växer och förväxer på drygt en vecka. Nu har ju vattningen skött sig alldeles själv också. Tog kort på "tobaken", som bara var så små och tunna som synålar när de planterades om, och så blir det som ogräs.
image209

17 AUGUSTI
En bra avslutning, denna sista semesterdag (för den här gången) var att få bli bjuden på KRÄFTSKIVA hos goda vännerna på "öa".
image211


Kommentarer
Postat av: Cristina

Hej på dej, va flitig du är. Jag har lyckats få ut lite från Italien o Barca, annars är det inget. Men.. det programmet du har kan jag inte med ännu som fixar bilderna. Får försöka lära mej det snart nu.. Jag har gjort den där örtbakade kycklingen du har längre ner. Gott var det

2007-08-20 @ 17:09:41
URL: http://web.telia.com/~u74903561/
Postat av: Åse

Hej Cristina! Roligt att du kommenterar. Ja visst, är kycklingen god och jag hoppas att du verkligen provade tagliatellen också. Om inte så gör det. Den är frisk./Åse

2007-08-20 @ 21:14:03
Postat av: Timfrida

Enjoy your website very much. Good job!

2009-06-19 @ 12:54:12
URL: http://timfrida.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0