GRATTIS SNYGGING

Grattis på 19-årsdagen igen, pinglan! Det var go' a kakor och go´ "fläskpannkaka".


INREDNINGSBIBELN

Idag kom den nya IKEA-katalogen. Vilken lycka!

Det får bli min nattlektyr. Tyvärr kändes det när jag bläddrade i den att det i bästa fall blir igenkännandets glädje. Eller kändes det som gamla testamentet? Jag tror att jag är lite för uppdaterad på sortimentet för att bli överraskad i år.

JOBB

Så var det då äntligen (?) dags att börja jobba efter fem veckors semster. Det ÄR länge, men det hade inte gjort något med ytterligare ett par veckor i frihet. Det har varit omväxlande aktiviteter under dessa fem veckor och vi har haft fömånen att få umgås med våra små älsklingar från Partille. Det går ju inte att beskriva vilket värde det är att ha de här små fröna  i sin närhet dygnet om - snacka om att det bygger relationer. I love it! Det blir ju inget annat gjort, men det är ju kvar och då får det bli tillfälle till det senare. Denna tid med dessa två småflickor som utvecklas dagligen och få vara med och deltaga som åhörare kommer ju inte tillbaka.

Vi har dock eldat upp rishögen efter de träd som fälldes i vintras och som Inga-Lill och Mats hjälpte till att förstora, medan jag hade min virus att tänka på.

Förutom det turistiska äventyret till Stockholm så försöker jag ändå att åka på TUT-Bingo en gång under semestern. Det här är inte makens trösta förtjusning och har jag inget annat sällskap så brukar jag åka ensam. I år förbarmade han sig ändå över mig - han kanske tyckte att vi skulle semestra tillsammans? - och iväg for vi till Lexbrôten . Jag säger bara det klassiska " jag var bara ett nummer från rövaren, då ropar han Lennart 27 när jag hade 23 och någon annan fick chansen att TUUUUTA!

Nu när jag återgått till jobbet så hoppas jag att vågen också åtminstone kan återgå till det streck som var innan semestern. Att det sedan behövs ytterligare minskas ett tiotal tjocka streck - det får bli en senare fråga.  Inget vin som dryck till lunchen kanske kan bidra på sikt?

MODERN UNDRING

Är det det här som kallas spikmatta?

SEMESTER I TANTOLUNDEN


Det blev ändå några dagars semester i Stockholm där det förutom mat och dryck dagarna i ända även blev ett besök i Tantolunden och schlagerfebern under Pridefestivalen. Där var det många bra artister, men det är bara att konstatera att jag är för gammal och trött för dylika evenemang. Jag har inte vett att uppskatta goda artister på plats på bekostnad av min bekvämlighet, känner jag. Tyvärr!! Fastän det  var riktigt trevligt så länge det varade. En av upplevelserna var att få se Babsan hoppa bungy-jump i rosa peruk och högklackat  Succé och jubel!


RSS 2.0