Lönnvägen 36, 2002 --

image59


2002 --

Den 25:e april 2002 blir vi innehavare av koloniträdgårdslott nr 36. Köpekontraktet skrevs på med ordförande Rolf Lind och kassör Inga-Lill Östlind närvarande, förutom säljaren Gunnel Johansson och vi.
Inträdesavgiften var 1 500 kronor och köpeskillingen 125 000 kronor och vi  är helnöjda. Denna kåk, som gav oss mer arbete än väntat har också gett oss många glada överraskningar. Gunnel lämnade kvar ALLT, och då menar jag allt. I det här huset fattades inget. Det är ju dock så att vi själva har samlat på oss grejor, som också skall göras av någonstans, så lite förändringar och loppisinlämning har det väl blivit - och inte är det klart än.

Första året blev det absolut inget gjort, då det verkligen var ett spontanköp och sommaren och semestern redan var inplanerad med annat. Lite undanplock med grejor och lite förtätning av rabatter var väl det som gjordes. I princip så såg det ut så år två också. Vi har skyndat långsamt, dels beroende på ork och tid - i nämnd ordning. De två första årens ork gick också åt till delaktighet i arbetsgruppen för en av oss. Den tid vi skulle behövt för att arbeta på vår egen "kolott "gick åt att deltaga i arbetsgruppens sysselsättningar. Då, äntligen år tre hade vi en tanke om en liten förändring.

Tyvärr rev vi verandan, för vi vill snygga till fasaden något. Fönstren var lite osymmetriska och vi skulle också passa på att se till att verandan blev i fas med boningshuset. Nu blev det inte så då vi missade att söka om byggnadstillstånd hos styrelsen, så det påbörjade nybygget som t o m hade hunnit reglats upp fick rivas ner igen och där står vi nu med ett verandadäck som inte riktigt harmonierar med huset. Vi skall dock försöka göra det bästa av situationen.

Så, så är läget och vi knallar på och kanske, kanske kan vi till och med ha ett litet invigningsparty i år. Vi får se om det hinns innan hösten 2007.

Kommentarer
Postat av: Knutrebecka

Hello admin, nice site you have!

2009-08-14 @ 13:56:46
URL: http://knutrebecka.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0