SISTA DELEN

I söndags visades det allra sista avsnittet av Sopranos. Denna suveräna serie med lika suveräna skådespelare. James Gandolfini som Tony Soprano berör. Ena stunden ett äckel som inte drar sig för någonting gentemot sina medmänniskor och andra stunden den som försvarar sin familj till tänderna. Försvarar och beskyddar den hustru som han ständigt är otrogen både fysiskt och psykiskt. Jag hade nog sörjt lite i förväg att serien skulle ta slut och har spekulerat i hur detta sista avsnitt skall sluta - att huvudpersonen dör, var ju ett lågoddsalternativ nu när TV-bolaget har varit så tydliga på att detta är det absolut sista avsnittet som har spelats in.

Hur blev det då - SVART i RUTAN!!! Där sitter man på spänn i soffan och väntar på den upplösning som skall komma - och PANG så blir det bara SVART  .

Trots allt så ger det hopp om framtiden - det känns inte alls lika nattsvart - som TV:n - utan ger förhoppning om att det kan komma fler avsnitt ändå, även om svärtan inte var en optimal cliffhanger.

Kommentarer
Postat av: susanne

Men det var ju riktigt tråkigt!!!!
;(


Natti natti

2007-10-22 @ 23:23:24
Postat av: Lisa

Klart det blir en fortsättning om det slutar så. Det vet ju vi som siar så bra ;-)

Kram

2007-10-24 @ 12:57:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0