ATT TA HAND OM SIG SJÄLV - "FEJSET"

Noppa ögonbrynen - AJ!!  Jag har anlitat konsult tidigare, men kan numera själv. Tar några strån då och då för att stå ut. Så säger nå´n att jag ser lite sne´ ut nå´n dag, så är det inte för att jag är på dåligt humör, utan för att minuterna inte räckte till mer än än ett ögonbryn denna morgon.  Visst är det snyggt med välansade ögonbryn - och vad pigg man ser ut - och ibland förvånad, om noppningen har varit för intensiv.

Tvål och vatten, ja det är bäst - men är också utdömt av de som "har hand om ét". Det får åtminstone inte vara en parfymerad tvål. Nej det skall vara rengöringsmjölk, ansiktsvatten - poröppnande och porstängande och återfuktande. Många olika pytsar blir det. Kanske en ansiktsmask, lerinpackning? DET går inte att fixa framför TV:n.
Dagkräm , färgad kräm -  skumbit rekommenderas, rouge och visst jag glömde concealer för prickar, blemmor och finnar. Sedan är det att måla på sig ansiktet och självförtroendet i de färger som klär en för dagen.

Förutom detta så hittade jag goda råd i reklamtidningen Downtown:
* Rengör och peela huden så att du får bort döda hudceller  - PEELING HADE JAG VISST GLÖMT!

* Gör en ansiktsmassage, det ökar cirkulationen - FRAMFÖR TV:N?

* Lägg en C-vitaminmask i ansiktet några gånger  månaden, den ger näring reparerar och bygger upp - FÖRUTOM DEN ANSIKTSMASK SOM DE HADE REKOMMENDERAT I ARTIKELN SOM SKULLE GÖRAS TVÅ TILL TRE GÅNGER I VECKAN!  HIMMEL!!!

och så vidare.... ett antal punkter till som jag bara inte orkar återge.Frisk luft är visst bra också! Och hälsosam föda! Och motion! Usch och fy!  Från okänd källa och i någron av kvällstidningarna i helgen som fanns följand citat: 
" För en generation
sedan behövde
 människor vila efter
en avslutad arbetsdag.
 Nu behöver de motion"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0