ATT TA HAND OM SIG SJÄLV - TÄNDERNATandtråd - smal/tjock?  Tandstickor - plast/trä? Tandborste - soft/medium? Tandborste - elektrisk/manuell?
Tandblekning? Tandsmycke? Tandställning? Vackert blir det, tänderna får du behålla och tandräkningen förhoppningsvis lägre. Nu har ju tandhygienisten tagit över moraliserandet och försöker fostra på en så gott det går.

Borsta tänderna morgon och kväll - ja det är väl det minsta. Helst efter varje gång som du stoppar något i munnen, iallafall om man skall tro den gamla reklamen med Jonas Gardell som varnade för "att varje gång du stoppar något i munnen så startar en syraattack". Attack - låter som krigsföring snarare. Dessemellan skall man ju också använda tandtråd, tandstickor, flaskborstar och jag vet inte allt. Minst så och så många minuter. Några minuter till  allting. Varje dag! Ja, det kan jag väl också göra framförTV:n, men då är det ju inte säkert att jag har ätit färdigt för dagen än (?). När barnen var små så skulle det ju vara samma behandling på dem, fem minuter hit och dit.Också varje dag, om hygienisten fick råda.

Kommentarer
Postat av: Brageane

really enjoyed the site even learnt a few things on the way, keep up the good work.

2008-12-22 @ 09:08:25
URL: http://brageane.20six.fr
Postat av: anna

kbry

2011-04-29 @ 15:29:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0