SEMESTER 2008 - LEKVATTNET

Några dagar här och där. I Lekvattnet blev det endast tolv dagars vistelse denna semester. Hyfsad värme , men regn i alla former. De mesta av de tolv dagarna hade vi barnbarnen hos oss - så hos oss lyste solen ändå.


I Lekvattnet brukar vi odla vår årliga sociala tillvaro, då det är enkelt att umgås och kanske kan vara utomhus till en del också. I år blev det av förklarliga skäl mindre av den varan då det blev så kort tid att "socialisera" på. Grillafton med våra tyska grannar är dock ett måste även om det t o m är hemresekvällen. I år var vi hos oss och Ralf fick stå för grillandet - i regn, förstås. Det kan vara vackert fastän tecknen lovar regn och blåst.

Det har inte blivit mycket TV-tittande i sommar, men Ernst har vi följt och det bar sig inte bättre än att finalpasset gjordes i min mammas hemtrakter inte långt från där vi befann oss för tillfället och det avsnittet MÅSTE vi ju förstås se. Vad gör man när man bara har skogsTV (ettan, tvåan och i bästa fall Norge, kanske 24).?Jo, hela konkarongen bjöd oss själva till familjen Björklund i Rådom där vi också som vanligt blev serverade något hemlaget. Denna gång en jättegod äppelpaj med vanlijsås. Vi var sååå nöjda med vår visit.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0