PÅ KALAS - IGEN

På lördagseftermiddagen bar det iväg till Sunne och firande av en före detta granne och hans sjuttionde födelsedag, som i och för sig inte infinner sig förrän på onsdag - Nobeldagen. Gunnars födelsedag missar man med andra ord inte heller de år som han inte fyller jämt. Det är lätt att komma ihåg detta datum. Det visade sig vara ett  kalas med många gäster, musik och god mat. Det var så trevligt att träffa vännerna från förr och få tala lite minnen och uppdatera sig i deras familje- och för att inte tala om deras hälsotillstånd. Vi konstaterade att samtalsämnena har förändrats från att ha handlat om barnens första tänder till de egna och tandvårdsreformer istället.

Att notera ett
Syliva och jag fick hedersuppdrag att vara Gunnars bordsdamer - oförberedda som vi var, blev det inget tal till honom denna kväll från vår sida. Jag försökte få ihop några rader under tiden vi konverserade, men det gick sådär och något tal blev det inte i Östanbjörke, men  här är det oskrivna talet till Gunnar som han då aldrig fick, och som var tänkt att vara en gemensam vers där alla skulle fylla i "pauserna".

Ikväll är vi här

för att fira en "gammal" - - -

Man kan ju undra

om GUNNAR fyller _ _ _ _ _ _


Vi är ju vana att vara med på GUNNARS fester,

men oj, vad många   _ _ _ _ _ _

Sylvia och jag fick äran att intill jubilaren vara

och tillhöra hans utvalda _ _ _ _ _


Nu får vi glasen fylla

och GUNNAR _ _ _ _ _

och ge honom vad han vid sjuttio tål

med ännu en SKÅL!!! Att notera två

Jag träffade mamman till innehavaren av bloggen Granne me Selma  , Monica, så jag fick ju tillfälle att beundra och skryta över dottern också. Fick reda på en hemlis(?), men den får Sussi själv avslöja, vilket jag antar att hon kommer att göra, frågan är bara NÄR!?


Att notera tre
Flera trodde att jag var värdinnan Monas syster. Jo, jag tackar!

Att notera fyra
Inte för att jag tittar på tjejer, men Carina var kvällens snyggaste. Precis sig lik alltså.

Att notera fem
Det var en alldeles för kort förfest hos Ingela och Herbert! Trevligt och högt i tak i deras trevliga hem.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0