GLAD MIDSOMMAR

Idag firar vi midsommar och här i familjen också att vi har varit gifta i 33 år. För 33 år sedan inföll midsommarafton nämligen också den 20 juni. Då var det VARMT så håret hängde på tärnorna och mig efter en het bildfärd till Lekvattnets kyrka. Att äktenskapet varat i så många år kan jag tacka maken till hälften för, resten tar jag på mig själv.


Kommentarer
Postat av: IngerF

Hej!Vilken bedårande bild! Om det inte varit så att jag känner igen din make på bilden, hade jag nog trott att du lånat bilden från nån veckotidning! GRATTIS i efterskott till detta långa strävsamma liv tillsammans. Beträffande din Trötthet sätter doktor Inger genast diagnosen "längtan efter semester" för det är precis där jag själv befinner mig.Idag surfade jag in på Gerda-Thyras blogg, det var väl inte "om" utan "när" det skulle ske. Kunde inte låta bli att se om det var du som varit där och skrivit, och det var det ju!Har varit till Lekvattnet och kramat mina gamla föräldrar. Nu är jag hemma igen och ska sätta mig och läsa en bok alltmedan vädret vattnar mina blommor. Gläd dig åt att även Kolotten nu blir automatvattnad! Läs en rolig bok under tiden.Kram,

IngerF

2008-06-22 @ 17:33:43
URL: http://ingerf.blogspot.com
Postat av: A-B

Men hjälp ! Skulle du konfirmera dig oxå eller? Gud va kul med gamla kort! Grattis till de många åren!

2008-06-23 @ 09:15:34
Postat av: Mia

Jag måste få gratulera till de 33 åren. Jag blir alltid så glad när jag ser par som hållit ihop en längre tid, det är för mig beundransvärt! Stort grattis!

2008-07-05 @ 07:13:17
URL: http://matmia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0