KELTISKT HOROSKOP

Kollade på en av mina bloggfavoriter, och hon hade länkat till en sida som beskrev vilket träd man är. Själv var jag en tårpil. Vad är du? Visa vad du går för här.

Egenskaper Tårpil

Tårpilspersoner står mycket nära naturen, liksom träd så gillar de vatten. De älskar utmaningar och gillar att testa sina gränser. Deras självbild baseras på sina utmanande erfarenheter. De söker harmoni och uppnår välbehag ofta via lyx. Dock är de normalt inte så krävande och är ganska enkla naturer.

Tårpilspersoners starka sida är att de har lätt att blicka inåt. De har en stor känsla för trygghet och sin omgivning, men de kan också genomföra de mest krävande och utmanande uppdragen. Deras tuffhet och tolerans gör att de är lyckosamma affärsmässigt.

Tårpilspersoners svaghet är att de är känsliga. Trots den hårda ytan så gömmer sig en mjuk person där inne. Om de inte snabbt finner rätt väg så flyr de ofta verkligheten. Då framstår de som pessimistiska och sarkastiska.

Tårpilspersoners är känsliga och omtänksamma partners. De är inte dominanta, men de tolerar heller inte att bli körda med. De längtar efter harmoni och jämlikhet, och de önskar ömsesidiga känslor. Deras enkla och naturliga auktoritet gör dem till ett stort stöd för den svagare partnern.

Datum:
03/09 - 12/09
01/03 - 10/03

Känner inte att detta stämmer fullt ut på mig - lyx , vadå??? Utmaningar, vadå?? Inte dominant ?? Gärna det, men jag tror jag är fel född enligt detta horoskop men det kanske är insikten som saknas. Tack Mia för tipset, i varje fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0