Nyhetsmorgon idag

Inte för att jag har något behov av att försvara Christer Sjögren, men idag på Nyhetsmorgon med Lasse Bengtsson så gjorde Stina Dabrowsky ett påhopp på nämnde Christer. Hon av alla! Stina som har gjort så mycket bra och som jag har beundrat för hennes smidiga intervjuteknik - att hon med små medel fått "kändisar" att berätta lite mer än de brukar. Idag "sk-t hon i det blå skåpet".  Christer står där nystylad till ungdomens gräns, pigg, empatisk och är en allmänt god människa. DÅ kommer Stina in som GÄST och, visserligen på Lasse Bengtssons påbud, ger sig in och intervjuar Christer om hans tidigare kärleksaffärer och hon ger sig INTE. Mycket tråkigt och onödigt att dra upp detta som säkert inte bara är en företeelse som alla inblandade och framförallt alla andra i deras närhet som blir berörda vill glömma .  När tar strafftiden slut?

Stackars Christer tappade väl inte fattningen, men väl ansiktet. Från den fräscha killen blev han verkligen "ledsen i - och under - ögonen", även om han orkade skratta bort mycket av det och svara diplomatiskt. På detta skulle han sedan uppträda. Dåligt Stina och jag hade inte sagt  något om det hade varit något av dina egna program, för då kanske han kunde ha varit beredd på att denna 15-år gamla händelse skulle dyka upp om han hade valt att vara med som intervjuobjekt.

Stina som har blivit hedersprofessor någonstans, vill att hennes studenter skall bli modiga och göra sina egna röster hörda. Kanske var detta ett sätt för henne och att visa - och tro- att det här är en väg att gå. Det här var inte modigt. Det var gôrfegt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0