FINBESÖK

Flickorna från Partille har varit på besök. Det är så kul när de är här, men det tar på krafterna på gammalt fôlk. Iallafall efteråt - jag fick en lite påspädning av förkylningen - jag var ju inte helt kry innan heller, men som sagt nu blev det lite extra. Det var ju tre stycken som vi delade baciller med. De fick kanske några av mina också - vi får hoppas att det inte blev så.

Vi gjorde oss en visit till  "kolotten" och där var det blött, men skönt. Det gick inte att göra snöänglar i snön, eftersom det var något mellanting mellan slask och skare, men Melia fann på råd och fick till övningen på altanen istället och Mollie gör ju som storasyster gör.

Kommentarer
Postat av: Stina

så fiffiga de är - och ena riktiga änglar själva!

2009-04-07 @ 23:34:49
Postat av: mie

BARA ETT TIPSSugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort.Bli medlem här: http://www.freestreet.se/?r=87

2009-04-07 @ 23:40:03
URL: http://memie.blogg.se/
Postat av: stimmitan

Tjeeena! Sugen på lite annorlunda humor!? Besök sveriges nya humorblogg! www.torrhumor.com

2009-04-07 @ 23:43:28
URL: http://www.torrhumor.com
Postat av: victor

Hej, Skulle du vilja leva för evigt?

Det kanske vi kommer kunna göra om några år.

Åldrandet dödar och torterar massvis med gamla människor i Sverige idag, alldeles i onödan har det visat sig eftersom åldrandet kan botas!

Kolla in min blogg för mer information, och hjälp vetenskapen besegra åldrandet,så inte åldrandet besegrar oss själva.

http://victorbjoerk.blogg.se

2009-04-07 @ 23:48:40
URL: http://victorbjoerk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0