VINTERBONING

Efter moget övervägande, då jag inte har någon fungerande utomhustermometer förlitade jag mig på den sol som visade sig idag att det ändå skulle vara ett behagligt promenadväder.  På med vinterstassen inklusive tumvantar och julklappsstavarna begav jag mig iväg ut med kolonistugan som mål. Inga nycklar hade jag med för in i huset i den kylan ville jag ju inte, men vad jag inte tänkte på  var ju att jag kom ju heller inte in på området. Ett litet foto i motljus på godset blev det dock - bakom galler!

Vad bra det var att ha några bilder i kameran för när jag väl var hemma igen, så funderade jag på hur mycket snö var det på taket egentligen? Kräver det en insats inom kort? Ja, egentligen, men jag känner för att avvakta tills det dyker upp någon pålitlig arbetskraft.

I det fotograferande stunden kom en kollega förbi, som är en ivrig motionär, men idag var på promenad liksom jag. Jag hängde på henne och fick därmed en hare som skuttade iväg runt hela Kroppkärrsjön och lite till - bra för mig, men kanske sämre för henne  med mig som fartdämpare.

Kommentarer
Postat av: Nikolainatalia

Great site! Lots of useful information!

2011-06-03 @ 13:10:40
URL: http://nikolainatalia.bloghandler.com
Postat av: Inredning

Depending on their surroundings, the embellish of their skin can also be coloured, ... that is typically related with higher elevations, especially in the season,

2012-09-07 @ 11:30:05
URL: http://www.mobelinredning.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0